Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca se la juga contra el Badalona

Duel directe per la permanència entre dos equips que intenten fugir del descens. Una derrota complicaria les opcions del Vilafranca.

FC Vilafranca i Badalona es veuen les cares al Municipal aquest divendres a les 12 del migdia en un partit a vida o mort. Una derrota complicaria molt seriosament les opcions de permanència pels penedesencs, que podrien tancar la jornada en posicions de descens directe.

Per mirar d’evitar-ho, l’equip haurà de reaccionar després de la derrota en al camp del San Cristóbal. En mitja hora per l’oblit, l’equip es situava amb un 3-0 en contra. Cos tècnic i jugadors, plenament conscients que la falta d’intensitat de la setmana passada no es pot tornar a repetir.

També serà un partit definitiu pel Badalona, una posició per sobre del Vilafranca i amb un avantatge de 2 punts. L’equip escapulat, al fons de la classificació al llarg de la temporada ha revifat en els últims partits, sumant 3 victòries en les últimes 4 jornades. El passat cap de setmana l’equip sumava els 3 punts davant un Girona B que lluitava per entrar en zona de playoff d’ascens.

Un bri d’esperança pels penedesencs és el balanç com a locals en les últimes setmanes. L’equip, que va estar sis mesos sense guanyar a casa, ha sumat dues victòries en dos partits al Municipal, coincidint amb l’arribada del nou tècnic.

L’equip buscarà allargar la bona ratxa a casa en un partit que, en cas de derrota, situaria un panorama molt negre de cara a les últimes dues jornades de competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: