Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Boada, campió de la Kings League amb ‘El Barrio’

El vilafranquí, format a l’Atlètic Vilafranca, i actual jugador de l’equip a la Segona Catalana, es proclamava campió de la lliga de futbol 7 d’Ibai i Piqué.

Oriol Boada, el pitxitxi de l’Atlètic Vilafranca, de la Segona Catalana, s’ha proclamat campió de la Kings League, amb l’equip El Barrio, propietat del tiktoker Adri Contreras.

Aquest diumenge al vespre, un Camp Nou ple amb més de 90000 espectadors acollia la final de la lliga de futbol 7 organitzada per Gerard Piqué i Ibai Llanos. Allà, els quatre millors equips dels 12 participants a la lliga es veien les cares en una final a 4.

En el partit pel títol, es veien les cares els Aniquiladores, de l’streamer Juan Garnizo, i El Barrio, del tiktoker Adri Contreras.

Finalment, El Barrio, amb el davanter vilafranquí a les seves files, va ser l’equip campió de la Kings League, amb victòria a la final per 3-0.

Oriol Boada, feia l’assistència del tercer gol del seu equip i tanca aquesta edició de la lliga amb 3 gols en nou partits.

Al final de la competició, el premi a millor jugador ha estat per Cristian Ubón, jugador del Sants de la Tercera Divisió, equip que ahir visitava el Vilafranca, i que no va poder comptar amb el jugador.

L’entrevista

El futbolista Oriol Boada es proclamava campió de la Kings League aquest passat diumenge, en una final disputada al Camp Nou, davant de més de 90.000 espectadors. El vilafranquí, jugador de l’Atlètic Vilafranca, ens parla en la següent entrevista sobre la seva experiència a la lliga de futbol7 creada per Gerard Piqué i l’streamer Ibai Llanos, i el debat sobre la compatibilitat d’aquest xou amb el futbol de tota la vida.

Podeu recuperar les entrevistes de l’informatiu al nostre canal de YouTube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: