Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Castellví aposta pel turisme i el seu posicionament com a destinació turística del Penedès

Castellví aposta pel turisme i el seu posicionament com a destinació turística del Penedès

L’Ajuntament de Castellví de la Marca disposa d’un Pla Estratègic i de Competitivitat Turística que recull diferents accions per tal de desenvolupar el seu territori turísticament

L’Ajuntament de Castellví de la Marca decideix apostar pel turisme i ho fa adherint-se al projecte de Tècnic de Turisme Compartit del Consorci de Promoció Turística del Penedès i contractant aquest servei 7 hores a la setmana. Durant aquest passat 2022, s’han realitzat diferents accions com ara l’edició d’un mapa turístic de Castellví de la Marca, la participació en la fira Subirats Tasta’l com a municipi convidat i l’actualització dels continguts del lloc web de l’Ajuntament.

L’any 2022 també, es va redactar un Pla Estratègic i de Competitivitat Turística de Castellví de la Marca per part de TourisLAB amb el suport de la Diputació. Aquest document ha estat l’eina de treball per tal de poder estudiar l’estat turístic del municipi i presentar un Pla d’Acció Turística 2023.

El Pla recull les propostes d’actuació en l’àmbit de desenvolupament turístic pel 2023 a Castellví, classificat en diferents àmbits de treball, en els quals es recullen les diferents accions previstes a realitzar per part de l’administració.

D’entre les diferents accions proposades destaca el posicionament de la Baixada dels Reis com a esdeveniment de rellevància a la comarca a través d’un espot publicitari, la celebració de la 1a Taula de Turisme d’agents turístics privats de Castellví de la Marca, i la realització de visites guiades al Castellot. També es preveu continuar apostant per la promoció i consolidació de la Festa del Most, a través de noves eines de comunicació i obrint l’esdeveniment a nous mercats turístics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: