Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Sánchez inaugura la seva exposició ‘De Terra, Mar i Fusta’ a l’Espai Cultural Fòrum Berger

L’artista ha volgut plasmar pobles, ciutats i llocs que tenen un lligam amb ella i el territori més proper o que li són especials.

L’artista penedesenca Anna Sánchez va inaugurar dijous la seva exposició anomenada ‘De Terra, Mar i Fusta’ a l’Espai Cultural Fòrum Berger, un original i inèdit treball realitzat amb elements reciclats de fusta i ferro guardant una estreta relació amb el territori vitivinícola, com caixes i botes de vi. Sánchez ha volgut homenatjar la nostra comarca.

L’artista recupera, reuneix i atresora una sèrie de materials trobats amb els quals investiga buscant expressions i jugant amb els volums per a transformar-ho en la seva obra. L’exposició estarà oberta fins al 23 d’abril en horari habitual de l’Espai Cultural Fòrum Berger.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: