Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès recupera nivells econòmics previs al 2008 segons la FEGP

Són dades que es desprenen del darrer informe de conjuntura econòmica que ha presentat la Federació Empresarial del Gran Penedès, i que reflecteix la fortalesa de la comarca.

La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, i David Moreno de la consultora Activa Prospect han presentat els resultats de l’informe de conjuntura econòmica corresponent al segon semestre de 2022.

Una anàlisi econòmica que de manera periòdica avalua el ritme econòmic de les comarques penedesenques. En aquest cas, i després de les incerteses dels darrers anys i unes previsions que apuntaven una situació complicada a finals de 2022, Moreno destacava que finalment la situació de possible recessió econòmica que es preveia s’ha esvaït.

Pel que fa a l’Alt Penedès, Neus Lloveras recordava que es tracta d’una comarca molt equilibrada, que no pateix gaire els alts i baixos de l’economia global. I a més amb un teixit industrial potent, per sobre de la mitjana catalana.

De la seva banda, David Moreno apuntava que de cara als propers mesos l’Alt Penedès continuarà creixent tot i que mantenint la moderació inherent a l’economia de la comarca.

Així mateix, de les dades de l’estudi es desprèn que l’Alt Penedès va recuperant nivells d’ocupació que ja s’acosten als d’abans de la crisi econòmica del 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: