Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les empreses del Garraf i el Penedès pronostiquen un augment de l’ocupació

La Federació d’Empresaris del Gran Penedès (FEGP) ha presentat els resultats de la seva darrera enquesta, reflectint un «panorama prometedor» per a les empreses del Garraf i el Penedès.

Els resultats mostren no només estabilitat i millores en el sector empresarial, sinó també una valoració mitjana destacada de 7.4 en la Situació del Negoci, un indicador clar de la «confiança i el positivisme en el teixit empresarial de la FEGP».

La pregunta sobre l’Evolució del Negoci respecte al trimestre anterior ha evidenciat que un 35% de les empreses consideren que la seva situació ha millorat, i en cap cas ha manifestat que ha empitjorat. En relació al nombre d’empleats en un 30% dels casos augmenta i només en un 3% disminueix.
Pel que fa a les expectatives per al pròxim trimestre, un 47% de les empreses apunten que la situació millorarà i un 20% preveu un augment de l’ocupació. Així mateix, són molt poques les empreses que tenen males previsions de cara al proper trimestre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: