Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Bastida organitza un debat sobre la situació habitacional a Vilafranca amb tots els partits

Des de l’associació creuen que calen respostes urgents a l’emergència habitacional actual.

El proper 16 de febrer, a dos quarts de 8 del vespre, l’Escorxador acollirà el debat ‘Nous models d’habitatge a Vilafranca: realitat o ficció’ organitzat per La Bastida. Un debat en el que participaran representants polítics de la vila. Hi seran presents, doncs, Aureli Ruiz de Junts per Catalunya, Lourdes Sánchez del PSC, Pere Sàbat d’ERC, Montse Romagosa de VeC, Marta
Soler de la CUP i Eladio García de Ciutadans. Des de l’associació creuen que calen respostes urgents a l’emergència habitacional actual. Ho explica un dels membres de La Bastida, Ton Salvadó.
La Bastida és una associació intergeneracional que impulsa el model d’habitatge cooperatiu amb dret d’ús. El que significa que la propietat de l’immoble és col·lectiva i gestionada per una cooperativa.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: