Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Patí Vilafranca juga per segona setmana a la Poliesportiva en un difícil duel contra el Reus

El Patí Vilafranca juga per segona setmana a la Poliesportiva en un difícil duel contra el Reus

Després de quedar-se a les portes de sumar el primer triomf del curs, el Patí rep la visita del Reus Deportiu (diumenge, 16:05h, Penedès TV).

El Patí jugarà per segona jornada seguida a casa, 7 dies després de tancar una setmana marcada per dues derrotes difícils d’oblidar. Aquest diumenge a les 16:05, els vilafranquins reben la visita del Reus Deportiu, un equip que lluita per assolir la tercera posició de l’OKLliga, amb 36 punts.

El Vilafranca, cuer, ve de quedar-se a les portes de sumar el primer triomf de la temporada, que es segueix resistint. El balanç de la temporada és de 16 derrotes i un empat.

El Reus arriba al xoc amb la ressaca europea del duel a la pista del Barcelos, i després d’empatar a quatre en un vibrant xoc contra l’altre equip altpenedesenc de la categoria, el Noia Freixenet.

Pel compromís contra el Reus, el Patí ja podrà comptar amb tots els seus efectius, a excepció d’Arnau Güell. Tornarà també el capità, Joan Vázquez, baixa la setmana passada per acumulació de blaves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: