Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministeri encarrega el projecte del quart carril de l’AP-7 entre Martorell i Vilafranca

Des que van finalitzar les concessions, el Ministeri ha estat treballant «per adequar les autopistes a la nova realitat».

Segons publica el Butlletí Oficial de l’Estat, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha formalitzat, per 3 milions d’euros, un contracte de serveis per a la redacció del projecte d’ampliació de l’autopista AP-7 amb un quart carril des de l’enllaç de Martorell fins a l’enllaç de Vilafranca Centre.

Des que van finalitzar les concessions, el Ministeri ha estat treballant «per adequar les autopistes a la nova realitat». Els estudis realitzats amb caràcter previ a l’alliberament de l’autopista ja van anticipar un increment significatiu de trànsit i la necessitat de posar en marxa actuacions, com la que s’acaba de formalitzar.

L’actuació té per objecte incrementar la capacitat de l’autopista AP-7 entre els enllaços de Martorell i Vilafranca Centre, mitjançant la creació d’un quart carril, en una mica més de 23 quilòmetres d’autovia, per a la qual cosa s’estima un import de 140 milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: