El sopar solidari Musicveu comptarà amb cuiners de renom de la Vegueria Penedès
El sopar tindrà lloc, un any més, a l’Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay i serà el 7 de juny.
El proper 7 de juny se celebrarà la segona edició del sopar solidari Musicveu a l’Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay. L’esdeveniment, tal i com explica el director de la Fundació Pinnae, Joan Melero, comptarà amb gastronomia de proximitat i la col·laboració de destacats cuiners del territori.
Els xefs José Yañez de Casa Hidalgo i Xavier Franco de L’Artemisa, ambdós de Sitges, elaboraran el plat que donarà inici al sopar, Oriol Llavina del Cigró d’Or cuinarà el segon plat i el premiat pastisser Oriol Rossell de L’Obrador del Vendrell serà l’autor de les postres. La finalitat del sopar, com la resta d’activitats del desè Musicveu, és recaptar beneficis per a millorar la vida dels pacients amb ELA. El preu del sopar és de 90 euros i els tiquets es poden comprar a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer o al web de Musicveu i TopTicket.