Dilluns, 29 d'abril de 2024

El FC Vilafranca segueix en caiguda lliure i torna a perdre a casa per 2-3 contra el Tona

L’equip no aixeca cap i necessita sumar urgentment. Diumenge visita a la Pobla de Mafumet.

Només els pobres registres dels seus perseguidors estan salvant el FC Vilafranca, que contra el Tona sumava el novè partit consecutiu sense guanyar. Derrota per 2-3 al Municipal, on l’equip segueix sense celebrar una victòria des del 10 de setembre.

Un bon inici de partit del Vilafranca, amb gol anul·lat a Illescas, va quedar neutralitzat amb el golàs de Juvi al 14 de joc. Un Vilafranca inofensiu es complicava ell sol el partit. Una badada en sortida de pilota es traduia en el 0-2, resultat al descans.

Al segon temps, amb l’entrada de Godbless i Froy, l’equip intentava bolcar-se més en atac, sense aproximacions massa clares. A 15 minuts per acabar, Oscar Reche aprofitava una jugada aïllada al corner, per retallar diferències.

La remuntada mai va semblar viable. El Tona castigava la manca de contundència del Vilafranca i Casanova feia el tercer a 5 pel final.

Al 90 Ashot es treia un gran control per tornar a escurçar diferències amb un 2-3 que ja no es tornaria a moure. Derrota que deixa l’equip en situació molt complicada.

Aquest degà segueix preocupant. L’equip segueix sense mostrar millora en els últims partits i el perill del descens cada vegada és més real. A 8 jornades pel final, el Vila és quart per la cua, amb 20 punts, 1 per sobre del descens directe. Amb el més probable descens de com a mínim dos equips des de la Segona Federació i els posteriors descensos compensats a la Superlliga Catalana, el Vilafranca hauria de fugir de les 5 últimes posicions, que ja es troben a 5 punts.

Diumenge a les 12h, partit al camp de la Pobla de Mafumet.