Dimarts, 30 d'abril de 2024

El degà segueix sense resposta

El FC Vilafranca sumava una nova derrota en la visita a la Grama. Ja són 8 partits consecutius sense guanyar pel conjunt de Cristian García.

El FC Vilafranca segueix sense guanyar en el que portem de 2023. Aquest diumenge l’equip queia derrotat per 3-1 en la visita a la Grama.

Als 20 minuts de joc els locals s’avançaven amb gol de Guillem Trilla. Un gol que només nou minuts després quedava neutralitzat. David Toro no fallava des dels 11 metres per fer l’1-1, anotant el seu setè gol del curs, i veient porteria per segona jornada consecutiva.

Al segon temps la Grama tornava a avançar-se. Un golàs de Roger Garcia al minut 50 de partit va ser el principi del final pels penedesencs incapaços de tornar a lluitar per la victòria.

De Sande deixava el Vila amb un menys, veient la segona groga al 52.

Un final de partit embolicat, amb expulsió del porter local i vermella per David Toro, va tancar-se amb el tercer de la Grama, obra d’Alex Montalban.

Els de Cristian García tancaven el duel amb 9 homes i un cop acabat el partit, Eric Via veia la segona groga. Males notícies pel compromís a casa contra el Tona.

El Vilafranca, quart per la cua amb 20 punts, no jugarà fins el proper 26 de febrer: la Tercera Divisió s’aturarà una setmana amb motiu del carnaval.