Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Serveis Mèdics Penedès ampliarà i centralitzarà les seves instal·lacions a l’Av. Ronda de Mar

Aquest dimecres al matí, en el transcurs de l’acte de lliurament d’un xec de 2.256€ i 120 kg. d’aliments al rebost solidari, l’administrador de SMP, el Dr. Josep Panyella ha explicat el projecte.

Serveis Mèdics Penedès afronta l’ampliació i centralització de les seves instal·lacions a l’Av. Ronda de Mar, 101, de Vilafranca.

Es preveu que les instal·lacions s’inaugurin a finals de l’any 2024 i comptin amb els serveis de diagnòstic per la imatge, ampliació de consultes externes, centralització d’atenció mèdica immediata i infermeria.

El nou local disposarà d’un pàrquing soterrani, 3 plantes de 800 m i una 4a de 450 m. L’edificabilitat de la parcel·la és de 2.850 m i a cada planta hi haurà àrees que estan ubicades ara mateix a la plaça de la creu de Santa Digna.

L’administrador de Serveis Mèdics Penedès, el Dr Josep Panyella, destaca que enguany celebren el seu trentè aniversari i que han anat creixent amb els anys.

A més del canvi d’ubicació, s’eliminarà l’edifici ubicat a la plaça de la creu de Santa Digna.

Panyella ha explicat el projecte en el transcurs de l’acte de lliurament del xec a benefici del rebost solidari de Vilafranca. El passat 30 de desembre es va celebrar el segon torneig solidari d’hoquei patins, organitzat i patrocinat per Serveis Mèdics Penedès. Un torneig amb una alta participació que va servir per recollir diners i aliments a benefici de l’Associació Ressò- Rebost Solidari.

Durant el mes de desembre es van recaptar aliments i es van vendre butlletes al preu de 5€ fins a recaptar un total de 2.256 € i 120 kg d’aliments. La presidenta del Rebost Solidari, Núria Figuera, destaca que amb els diners recaptats l’entitat podrà comprar peix i alimentar les 500 famílies que atenen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: