Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts vinent es presenta el 3r Torneig Solidari Serveis Mèdics, sense el Vilafranca

El Patí ha declinat participar enguany, mostrant el seu malestar pels incidents ocorreguts durant el Vendrell – Vilafranca de fa dues setmanes, en què equip i afició van rebre insults i amenaces greus

El proper dimarts 28 de novembre es presentarà la 3a edició del Torneig solidari d’hoquei patins Serveis Mèdics Penedès. La presentació serà a les 19:30h a la seu de Serveis Mèdics, al Vendrell, localitat on se celebrarà el torneig enguany, després de dues edicions a Sant Sadurní i Vilafranca.

Aquest 2023 hi participaran l’amfitrió, el Vendrell, el Noia, el Calafell i l’Igualada, aquest darrer, en lloc del Vilafranca que ha renunciat a participar.

El Patí feia públic un comunicat aquest dimecres al vespre condemnant uns actes ocorreguts en el Vendrell – Vilafranca de fa dues setmanes. Des del club condemnen insults constants que una part dels aficionats del Club d’Esports Vendrell va dirigir cap al cos tècnic i els aficionats vilafranquins des del minut 1 del partit, i les amenaces que la grada d’animació vilafranquina ‘Fúria Blava’ i el pare d’un dels jugadors de la base, van rebre fora del pavelló, un cop finalitzat el partit. Arran d’aquests fets, expliquen, renuncien a participar en aquesta tercera edició, que se celebra al Vendrell.

Tot i no participar-hi, el Patí Vilafranca assegurava en el mateix comunicat que col·laborarà en l’acció solidària del torneig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: