Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Igualada HC s’imposa al CE Noia en la final del Torneig Solidari SMP celebrat al Vendrell

El dissabte es van recaptar fins a 1.600 euros.

La tercera edició del Torneig Solidari d’Hoquei Serveis Mèdics Penedès va tenir lloc el passat dissabte al Vendrell amb la participació del CP Calafell, el CE Noia, l’Igualada HC i l’equip amfitrió, el CE Vendrell. A les semifinals els igualadins van derrotar per un contundent 9-0 el Club Patí Calafell.

L’altra semifinal la van disputar el Vendrell i el Noia amb un marcador ajustat de 3-4 favorable als de Sant Sadurní. La final, disputada com tots els partits al pavelló Quim Tomàs de la capital vendrellenca va ser un enfrontament d’alt nivell que es van emportar els igualadins per 4-2. Gràcies a la venda de butlletes solidaries el dissabte es van recaptar fins a 1.600 euros que destinen al projecte Fem Pinya dels Nens del Vendrell. També es van recollir aliments destinats a la Creu Roja.

Un torneig que passarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell per a la pròxima edició de l’any 2024.
Recordem que el Patí Vilafranca no va disputar el torneig en declinar la invitació després dels incidents que es van produir durant el partit de lliga entre el CE Vendrell i el Patí Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: