Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

No a la MAT portarà al Parlament de Catalunya una proposta de resolució

Les Plataformes s’han coordinat i han creat una mesa No a la Mat a nivell de Catalunya i demanen a la Generalitat decisions clares.

No a la MAT està en contra del projecte que vol portar energia solar des d’Aragó fins a Barcelona travessant Catalunya amb torres de molt alta tensió. Són 78 els municipis afectats amb un abast de més de 370 km de devastació forestal i terres de cultiu.

Plataformes s’han coordinat i han creat una mesa No a la Mat a nivell de Catalunya que, entre altres qüestions, han presentat una proposta de resolució al parlament que es sotmetrà el dia 15 de febrer a les 15 h a la comissió d’acció climàtica del Parlament de Catalunya.

La plataforma demana un model de producció descentralitzada on les institucions puguin intervenir en el mercat energètic i puguin incidir en la tecnologia que s’ha de desenvolupar. Accés a l’energia com un dret fonamental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: