Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Leo Girón, Sergio Sánchez i Carlos Bladé seran els candidats 9, 10 i 11 a la llista del PSC

Leo Girón, Sergio Sánchez i Carlos Bladé seran els candidats 9, 10 i 11 a la llista del PSC

L’alcaldable del PSC, Francisco Romero, ha presentat a través d’una nota de premsa les tres persones que ocuparan els números 9, 10 i 11 a la llista per les properes eleccions municipals.

Són tres persones que «combinen experiència i joventut per a potenciar l’emprenedoria, l’economia i la innovació a la vila».

La candidata número 9 és Leo Girón, Diplomada en Empresarials, que treballa des de fa més de 30 anys a la Mancomunitat Penedès Garraf, al Servei d’Iniciatives Econòmiques.

El candidat número 10 és Sergio Sánchez, Llicenciat en ADE+Dret per la UAB i Màster en Màrketing Digital. Actualment es dedica al seu negoci propi de disseny web, on treballa amb clients nacionals i internacionals. També ha estat l’impulsor del concurs d’innovació per a joves IdeaVilafranca que desenvolupa l’Agrupació del PSC de Vilafranca.

Finalment, el candidat número 11 és Carlos Bladé, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UNED i Postgrau en Gestió i Solució de Conflictes per la UOC. Actualment s’està especialitzant en l’anàlisi econòmica i es dedica a la consultoria en el desenvolupament socioeconòmic local. També està vinculat al concurs IdeaVilafranca, en la 1a edició com a guanyador del 2n premi i en la següent edició, com a part de l’organització i membre del jurat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: