Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Famílies i docents es concentren davant el Baltà i Elias per reivindicar una educació inclusiva

Reclamen que es desplegui el Decret d’Inclusió que va ser aprovat per la Generalitat al 2017.

Aquest dimarts, 24 de gener, era el Dia Mundial de l’Educació i aprofitant l’avinentesa l’AFA i la Comissió d’Inclusió del Baltà Elias va convocar una concentració a la sortida de l’escola per reclamar, un cop més, el desplegament del decret d’inclusió aprovat l’any 2017. Tal i com explica la Trini Bové, membre de la Comissió d’Inclusió, a banda de recursos econòmics fa falta un canvi de mirada.

L’objectiu és que tots els infants que estudien en centres ordinaris disposin d’una educació inclusiva i de qualitat adaptada a les seves necessitats. Bové explicava que tenen constància que la Generalitat ha creat una comissió de treball per la inclusió però no veuen accions reals.

També l’AMPA de l’escola Mas i Perera es va afegir a les reivindicacions de la campanya de l’aFFaC – Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya amb una intervenció a l’entrada del centre. Membres de la comunitat educativa van decorar la reixa amb llaços de colors simbolitzant la diversitat de la societat i es va llegir el manifest unitari de la campanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: