Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Castellví de la Marca es prepara per viure una de les nits més màgiques de l’any

Castellví de la Marca es prepara per viure una de les nits més màgiques de l’any

Cada 5 de gener Castellví de la Marca viu una de les baixades de torxes dels Reis d’Orient més espectaculars de la comarca.

L’emblemàtic Castellot i la cova que s’acarona als seus peus s’il·luminen càlidament per ser testimonis de la nit més màgica de l’any.
Un cop es fa fosc, cap allà les sis de la tarda, arriba un dels moments més esperats per als infants, la baixada de Ses Majestats els Reis d’Orient des del Castellot amb unes grans torxes que guien als reis fins al peu del Castellot, lloc on s’inicia la cavalcada que fa parada i rep als infants del municipi als nuclis del Maset dels Cosins, les Cases Noves de cal Marques i la Múnia. Ses Majestats compten amb l’ajuda dels patges i dels emissaris reials, la maga Marmellar, el bruixot Pascol i la fada Vinosa, tres personatges creats especialment pel municipi penedesenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: