Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sales d’estudi amplien l’horari d’obertura fins al 29 de gener

Durant els períodes d’exàmens universitaris s’amplien els horaris de les sales d’estudi de Vilafranca, adaptant-se a les dates de convocatòries.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la preparació dels exàmens. A la sala de la Casa Amiguet, des d’aquesta setmana i fins al 29 de gener de 2023, l’horari és de dilluns a diumenge als matins de 9 a 14h i a les tardes de 16 a 22h. Els dies 31 de desembre i 5 de gener, estarà obert fins a les 20.30h.

Pel que fa a la sala d’estudi CRAI Vilafranca, situada a la Facultat d’Infermeria i gestionada des del Servei de Joventut de l’Ajuntament conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili, l’horari fins al 29 de gener és de dilluns a divendres de 9 a 22h. Els dissabtes i els diumenges està obert als matins de 9 a 14h i a les tardes de 16 a 22h. Els dies 31 de desembre i 5 de gener també romandrà obert fins a les 20.30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: