Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les sales d’estudi de Vilafranca tornen a ampliar els seus horaris durant el període d’exàmens

Les sales d’estudi de Vilafranca tornen a ampliar els seus horaris durant el període d’exàmens

Els horaris de l’ampliació són de dilluns a diumenge de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit.

Les sales d’estudi municipals Casa Amiguet i ESCAVI amplien un curs més els seus horaris de servei del 30 de desembre al 31 de gener, per tal d’atendre les necessitats dels estudiants universitaris durant el període ordinari d’exàmens finals del primer quadrimestre de curs.

Els horaris de l’ampliació són de dilluns a diumenge de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit.

Els dies 31 de desembre i 5 de gener les sales tancaran a 2/4 de 9 del vespre, i els dies festius les sales romandran tancades.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim a les persones joves durant un dels moments de major intensitat per aquest col·lectiu d’estudiants, usuari majoritari del servei.

L’oferta de serveis que disposen ambdues sales d’estudi són: 157 punts de treball, connexió wi·fi gratuïta, una sala a part per a l’estudi i treball en grup en el cas de la sala Casa Amiguet, 8 punts d’accés gratuït a Internet amb servei d’impressió i un fons bibliogràfic bàsic de suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: