Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sales d’estudi de Vilafranca han reobert per atendre al període d’exàmens de final de curs

Les sales d’estudi ofereixen el servei d’horari ampliat que habitualment s’habilita en aquest període.

La Casa Amiguet i l’ESCAVI, tornen a oferir el servei d’estudi lliure fins al 10 de juliol, coincidint amb la finalització de les proves d’accés a la universitat PAU.
Tot i les restriccions i les mesures preventives, les dues sales ofereixen el servei d’atenció horària ampliada, de dilluns a diumenge, matins de les 9 a les 14h i les tardes de les 16 a les 22h. L’aforament de les sales per ajustar-se a la nova normativa de distanciament social s’ha hagut de reduir. La Casa Amiguet disposad’un aforament de 41 persones i l’ESCAVI de 29 persones, en total 70 places. Habitualment són els joves estudiants, principalment de batxillerat, formació professional i estudis universitaris, qui fan ús d’aquestes sales.
Per tal de garantir la màxima seguretat de les persones usuàries, a banda de la redistribució dels espais individuals d’estudi, s’extremen les mesures preventives de desinfecció a l’accés de les dues sales. Els estudiants abans d’accedir al seu lloc d’estudi han de passar pel punt de desinfecció ubicat a l’entrada de l’equipament i seguir les indicacions del personal, que els acompanya en aquest procés nou per a tothom. Aquests punts de desinfecció preventiva inclouen catifes amb esprai desinfectant per a les sabates i un punt de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic.
També es reforçarà el servei de neteja diària habitual de les dues sales amb un servei extra de neteja al migdia i es reforçarà especialment la neteja dels lavabos. També cada cop que hi hagi un canvi de persona en un lloc d’estudi, abans que aquest lloc torni a ser ocupat per una altra persona, es netejarà la taula i la cadira amb una solució hidroalcohòlica.
A les persones usuàries se’ls demana que portin mascareta i que segueixin les pautes d’higiene i distància personal que es requereixen.
Un cop finalitzi aquesta ampliació horària de finals de curs, les sales d’estudi romandran tancades fins a l’inici del pròxim curs escolar 2020-2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: