Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sales d’estudi han ampliat els seus horaris durant el període d’exàmens universitaris

Enguany, aquesta amplicació va començar el 30 de desembre i s’allargarà fins al 31 de gener, per tal d’atendre les necessitats dels estudiants universitaris durant el període ordinari d’exàmens finals del primer quadrimestre de curs.

Les sales d’estudi municipals Casa Amiguet i ESCAVI han ampliat un curs més els seus horaris de servei. Alguns estudiants com la Núria Clemente consideren que aquesta ampliació ha començat massa tard.

Els horaris de l’ampliació són de dilluns a diumenge de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit. Això sí, el dia 5 de gener les sala tancarà a 2/4 de 9 del vespre i el dia de Reis estarà tancada. L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim a les persones joves durant un dels moments de major intensitat per aquest col·lectiu d’estudiants, usuari majoritari del servei.

L’Aina Calvet considera que la sala és un espai més còmode per estudiar que no pas la biblioteca, tot i que també reclama més hores d’obertura dels espais.

També és un espai còmode per a les persones que treballen i busquen un espai per concentrar-se. És el cas del Rafael Droszewsky, un francès que està uns dies a Vilafranca i li agrada molt el servei que ofereixen les sales d’estudis.

L’oferta de serveis que disposen ambdues sales d’estudi són: 157 punts de treball, connexió wi·fi gratuïta, una sala a part per a l’estudi i treball en grup en el cas de la sala Casa Amiguet, 8 punts d’accés gratuït a Internet amb servei d’impressió i un fons bibliogràfic bàsic de suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: