Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sadurninenca Rut Ribas serà la nova directora general de Joventut

Després d’una etapa com a directora general d’Alumnat al Departament d’Educació, Ribas assumirà la direcció general de Joventut sota el paraigua de la Conselleria de Drets Socials.

Entre les tasques principals a desenvolupar que assumeix la Direcció General de Joventut hi haurà la concreció del nou marc estratègic de les polítiques de joventut a Catalunya i la coordinació de totes les mesures que impacten al jovent dutes a terme pels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, com són les polítiques d’habitatge o salut mental.

Rut Ribas és nascuda a Sant Sadurní d’Anoia l’any 1990. És graduada en Educació Social per la UAB i ha exercit com a tal en el món laboral. Del 2017 al 2021 va ser diputada al Parlament en representació del Jovent Republicà, esdevenint secretària quarta de la Mesa del Parlament entre el novembre del 2019 i el març del 2021.

Entre altres iniciatives, va treballar per desestigmatitzar les malalties de salut mental i va impulsar el primer pla d’igualtat de la història de la cambra catalana.

El juliol de 2021 va ser nomenada directora general de l’Alumnat del Departament d’Educació, una direcció general de nova creació pensada per alçar les demandes dels estudiants a l’administració i promoure la participació estudiantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: