Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 4t Nadal Sobre Rodes portarà a les estrelles de l’hoquei patins aquest diumenge a Vilafranca

L’esdeveniment consisteix en dos partits entre un combinat de jugadors catalans i un altre de jugadors d’arreu del món. El partit femení serà a les 16:15 i el masculí a les 18:15

El 2022 s’estrenarà a Vilafranca amb un gran esdeveniment esportiu solidari. Diumenge, 2 de gener la Poliesportiva vilafranquina serà l’escenari de la quarta edició del Nadal sobre Rodes, acollint dos partits del millor hoquei patins del món. Les dues seleccions catalanes absolutes s’enfrontaran a dos combinats mundials, tant en l’àmbit masculí com femení i la recaptació de les entrades serà en benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Una festa grossa d’hoquei coorganitzada per la Federació Catalana de Patinatge, el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon. Dimecres al vespre, tenia lloc la presentació dels partits al VINSEUM. Entre els jugadors seleccionats per disputar el partit, noms destacats del panorama internacional. Pau i Jordi Bargalló, Bruno Di Benedetto, Joao Rodrigues, Matias Pascual, Joao Rodrigues o Pol Manrubia, en són un exemple

A l’acte també va intervenir Gemma Soler, del Cerdanyola, una de les jugadores seleccionades pel combinat femení de Carla Giudici. Una vessant important, com és la solidària, de moment porta bon ritme. Per part de la Fundació Joan Petit, beneficiària de les donacions i beneficis de l’esdeveniment, assistia a l’acte Carles Gallifa, patró de l’entitat.

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament, Anna Doblas, es mostrava satisfeta per poder acollir el Nadal Sobre Rodes a Vilafranca. Així doncs, tot a punt perquè diumenge la Poliesportiva sigui l’escenari del quart Nadal Sobre Rodes. Pel que fa als horaris, el partit femení començarà a 1/4 de 5 de la tarda, mentre el masculí tancarà la jornada a partir d’1/4 de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: