Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La junta comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges celebra l’acte de la professió mèdica

La Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona ha organitzat aquesta setmana l’acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès a l’Auditori de VINSEUM de Vilafranca.

La celebració ha estat un punt de trobada per a tots els metges i metgesses que viuen i/o treballen a la comarca i ha tingut un caràcter professional, lúdic i també cultural. El president del Col·legi, Jaume Padrós apuntava que la jornada volia reconèixer la tasca dels professionals de la medicina i també mostrava el seu suport al territori.

En l’acte també s’ha fet un reconeixement als metges i metgesses que han exercit a l’Alt Penedès i que en els darrers anys han cessat la seva activitat per jubilació i s’ha reivindicat la necessitat de vetllar per un sistema sanitari de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: