Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Premi Gueraula de Codines per la Unitat de Coloproctologia del CSAPG

El projecte de la Unitat de Coloproctologia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf rep el premi Gueraula de Codines del Col·legi de Metges de Barcelona.

La Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona va celebrar divendres al Fòrum Berger Balaguer l’Acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès.

La celebració és un punt de trobada per tots els professionals de la salut que viuen o treballen a la comarca però també un espai de reconeixement per a projectes destacats que s’estan desenvolupant a l’Alt Penedès.

Durant l’acte es va fer públic el veredicte de la 4a edició del Premi Doctora Gueraula de Codines 2021, que va recaure sobre les metgesses Andrea Jiménez i Diana Escolà, especialistes en cirurgia general i aparell digestiu, pel treball ‘Projecte tècnic i de gestió de la Unitat de Coloproctologia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf’.

D’altra banda, José Alberto Domínguez, metge resident en medicina familiar i comunitària, va rebre l’accèssit pel treball ‘El càncer de mama, posant en el punt de mira les interaccions farmacològiques: és la polifarmàcia la causa de tot?’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: