Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La comèdia argentina ‘Solo llamé para decirte que te amo’ arriba aquest diumenge a Cal Bolet

La comèdia argentina ‘Solo llamé para decirte que te amo’ arriba aquest diumenge a Cal Bolet

La funció tindrà lloc diumenge a les 19h al Teatre Municipal Cal Bolet.

‘Solo llamé para decirte que te amo’ és una comèdia argentina, de ritme vibrant, amarg i emocionant on es reconeix el pilar invisible, imprescindible i sovint menyspreat sobre el que es recolzen moltes famílies: la mare o l’àvia.

La història té com a escenari el menjador d’una família humil on les relacions interpersonals dels personatges porten a situacions ridícules i patètiques amb uns tempos de comèdia perfectament mesurats. Però la importància de l’espectacle recau en el que es deixa de dir i en el llenguatge no verbal.

‘Solo llamé para decirte que te amo’ és una obra que va néixer al 2016 emmarcada en el programa ‘El 25 va a tu casa’, del Centro Cultural 25 de mayo, de la ciutat de Buenos Aires, en què es convidava els veïns del barri de Villa Urquiza a convertir casa seva en un teatre per un dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: