Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Font-rubí ha acollit la primera edició del festival ‘Batecs’ amb bones sensacions

El 29 d’octubre el Festival Batecs Font-rubí va engegar la seva primera edició per iniciar un aventura entre artistes, natura i espectadors. Unes 300 persones van visitar les diferents propostes.

L’activitat va començar amb l’exposició ‘Un camí de pedres daurades’ i, a poc a poc, es van anar descobrint l’experiència visual d’un fotògraf, la dansa entre oliveres amb acompanyament musical i tot seguit un quadre plàstic que emmarcava una sessió de relaxació. Una veu de soprano i versions de cançons van tancar les actuacions per donar pas a una paella popular per 170 persones. A la tarda hi va haver més actuacions, creacions i exposicions artístiques integrades en un espai meravellós d’ametllers, oliveres, vinya i bosc.

Aquest festival d’Art i Natura ha celebrat la seva primera edició amb un gran èxit de visitants, més de 300 persones van gaudir d’una experiència innovadora amb una trentena d’artistes, tots ells del municipi o vinculats, que van interactuar entre ells amb plena llibertat creativa en un marc natural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: