Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Entrem proporcionarà roba a persones ingressades al Hospital de Vilafranca que ho necessitin

Entrem proporcionarà roba a persones ingressades al Hospital de Vilafranca que ho necessitin

Aquesta acció es realitza en coordinació amb les persones que participen al Programa de Voluntariat Hospitalari de la Creu Roja Alt Penedès.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i ENTREM-Grup cooperatiu d’Inserció Laboral han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de proporcionar roba a persones ingressades a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès que es trobin en situació de vulnerabilitat social i que la necessitin.

ENTREM compta amb la botiga ‘Entrem Moda #Sense Etiquetes’ a Vilafranca. En aquest establiment es donen oportunitats de formació i feina a persones vulnerables socialment. Els productes que s’hi comercialitzen provenen de comerços o empreses del sector tèxtil, calçat o complements, que col·laboren en aquest projecte social donant sortida a productes de segona mà i estocs d’altres temporades, fomentant així l’economia circular i contribuint a les segones oportunitats.

L’acord entre les dues entitats contempla que, si des de l’hospital es detecta un pacient ingressat en una situació de vulnerabilitat social que necessita roba durant la seva estada, ho comunicarà al Programa de Voluntariat Hospitalari de la Creu Roja Alt Penedès, i seran ells, juntament amb les professionals de la botiga, els encarregats de fer l’entrega de les peces adients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: