Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En set anys han passat per l’Escola d’Enoturisme més de 5.000 alumnes de tota Catalunya

L’Escola d’Enoturisme proposa cada any una oferta formativa amb una visió àmplia de formacions i competències per treballar en l’àmbit de l’enoturisme

Aquesta setmana ha tingut lloc a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca l’acte de lliurament a 65 persones que han cursat les titulacions oficials que s’imparteixen a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. També han recollit el diploma més de 20 empreses que acullen alumnes en pràctiques, com a reconeixement de l’acompanyament, mestratge i suport tan important que realitzen perquè els continguts que aprenen traspassin les aules i es transformin en realitats aplicables al dia a dia de l’empresa.
El centre va començar a impartir formació el 2016 i en aquests set anys hi han passat més de 5.000 persones d’arreu de Catalunya en una oferta que és transversal i treballen de forma coordinada amb les rutes d’Enoturisme.

L’Escola d’Enoturisme proposa cada any una oferta formativa amb una visió àmplia de formacions i competències per treballar en l’àmbit de l’enoturisme, relacionades amb el coneixement i servei de vins i productes gastronòmics, amb la creació, difusió comercialització i avaluació de productes turístics, per proposar noves ofertes la implementació del serveis turístics atenent al públic final.

Per a la regidora d’Educació, Xell Montserrat, tot plegat referma l’aposta que en el seu dia es va fer per l’Escola d’Enoturisme.

L’entrega de diplomes va significar, doncs, posar al mercat nous professionals titulats amb unes altes expectatives d’inserció laboral donada la gran demanda de professionals amb titulació del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: