Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila assegura que la pista de gel es compromet amb la petjada zero de carboni

Un cop finalitzi la campanya de Nadal, s’avaluarà la petjada de carboni i es compensarà a través d’un projecte d’energia eòlica.

Aquest dimecres al matí s’ha fet la presentació de la campanya de Nadal d’aquest 2022 de Centre Vila. Un any més s’instal·larà la pista de gel a la Rambla, amb un compromís declarat de petjada zero de carboni. Per fer-ho, l’empresa N-ICE Skating, que instal·la la pista a Vilafranca des de fa anys, compensarà les emissions produïdes amb la participació en un projecte relacionat amb la generació d’energies renovables, a través del certificat CleanCO2, com apunta Yolanda Lezcano, gerent de Centre Vila.

Un cop acabada la campanya de Nadal, es definirà exactament la xifra de CO2 produït i es compensarà a través d’un projecte d’energia eòlica.

Centre Vila col·labora ja fa temps amb el grup Entrem, per exemple encarregant les flors que guarneixen els aparadors aquestes festes; i amb la Fundació l’Espiga que els fa també elements decoratius i obsequies per aquestes festes. Des del grup Entrem, Elisabeth Olivé la seva directora de Comunicació, destacava aquesta col·laboració amb Centre Vila que aquest any va en les dues direccions. Des de l’Associació de Comerciants i Professionals se’ls dona un cop de mà a l’hora de promocionar i vendre números per a una panera solidària que ha engegat Entrem. L’objectiu de la Panera és recollir 15.000€ que es destinaran a beques formatives dels seus usuaris.

A l’inici de la campanya, Centre Vila repartirà, entre els seus associats, un objecte decoratiu, i en la propera campanya del Black Friday entre els primers compradors es regala una ampolleta d’oli d’ametlla tot preparat per la Fundació l’Espiga, com explica la seva directora Montse Roca.

La pista s’inaugurarà el dissabte 3 de desembre a les 10h i estarà oberta fins el 2 de gener a la rambla de Sant Francesc. Durant la campanya de Nadal, Centre Vila aprofitarà per fer promoció dels patrocinadors de la pista així com per promoure accions solidàries i de caràcter lúdic i festiu. Els vals per accedir a la pista de gel es poden demanar a les botigues associades a Centre Vila i permeten accedir a l’espai, però no inclouen el lloguer de patins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: