Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig torna amb el nou disc ‘Aportar bellesa al món’ que publicarà la primavera de 2023

Recentment hem pogut escoltar i veure el videoclip del primer avançament de l’àlbum, ‘Una abraçada de mare’, que també és la banda sonora de l’obra teatral ‘Tocar mare’.

Després de més de vuit anys de la sortida del seu últim disc com a Anna Roig i L’ombre de ton chien i havent fet l’espectacle ‘La tendresse’, amb Àlex Cassanyes Big Band Project entremig, l’artista tornarà als escenaris amb nou disc sota el braç. Ara com a Anna Roig, mostrant-nos el seu costat més personal i reflexiu, la cantant publicarà el disc ‘Aportar bellesa al món’ a la primavera de 2023. Recentment hem pogut escoltar i veure el videoclip del primer avançament de l’àlbum, ‘Una abraçada de mare’, que també és la banda sonora de l’obra teatral ‘Tocar mare’.

En declaracions a Ràdio Sant Sadurní, Anna Roig parlava del concepte que hi ha darrere les abraçades de mare.

Després d’uns anys sense trepitjar els escenaris, el títol del nou disc, ‘Aportar bellesa al món’, és tota una declaració d’intencions per a Roig.

Àlex Cassanyes ha estat l’encarregat de fer els arranjaments de les cançons, que tenen l’acompanyament de Carles Sanz (Piano), Carla González (Contrabaix), Andreu Vilar (Vibràfon), Ricard Parera (Bateria), Alba Careta (Trompeta), Jordi Santanach (Saxo i clarinet) i Àlex Cassanyes (Trombó). L’enregistrament ha anat a càrrec de Ferran Conangla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: