Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esquerra independentista i La Baula Xarxa Solidària presenten La Marató Antirepressiva

La Marató Antirepressiva pretén donar visibilitat a la situació actual de repressió arreu dels Països Catalans.

Els col·lectius Endavant, Arran, Alerta Solidària i CUP, juntament amb el col·lectiu antirepressiu que treballa a l’Alt i Baix Penedès, Garraf i a l’Anoia, Baula Xarxa Solidària, van presentar a la plaça de l’Oli de
Vilafranca la Marató Antirepressiva, que pretén donar visibilitat a la
situació actual de repressió arreu dels Països Catalans.

La Marató Antirepressiva és un projecte pensat per enfortir col·lectivament la lluita i donar resposta i visibilitzar una repressió que ha crescut sistemàticament en els darrers anys i que, segons els col.lectius convocants, està sent silenciada. A més, a través de la Marató, es busca unir les represaliades polítiques arreu del territori. A l’acte van intervenir representants de grups de suport com el de Sas Llibertat, o els 9 Antifeixistes del Penedès i el també els represaliats pels talls de la Jonquera. L’acte va acabar amb la intervenció del col·lectiu antirepressiu Baula Xarxa Solidària, exposant que només a la comarca, encara hi ha molts casos oberts. La Marató Antirepressiva finalitzarà el dia 12 de novembre sumant tot d’actes arreu dels Països Catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: