Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parc de l’1 d’octubre acull la calçotada antirepressiva amb un ambient familiar

L’objectiu de l’acte era recaptar diners per afrontar les despeses judicials de les persones encausades en els darrers dies i mesos

Dissabte tenia lloc la tradicional calçotada que organitza la Coordinadora Antirepressiva del Penedès amb la col·laboració de Baula Xarxa Solidària. L’acte se celebrava al Parc 1 d’Octubre de Vilafranca en un ambient del tot familiar i servia per a recaptar fons per afrontar les despeses judicials dels encausats i encausades, tal i com explicava una de les membres de la Coordinadora Antirepressiva i de Baula, Gisela Roca. Roca destacava que la lluita antirepressiva està a l’ordre del dia i recordava la creació, recentment, del grup de suport a l’Adrián Sas. L’Adrián Sas va ser detingut el novembre de l’any passat per la seva participació en les protestes davant del Parlament en el primer aniversari de l’1 d’octubre. Se l’acusa de desordres públics i atemptat contra l’autoritat i lesions. La fiscalia demana per Sas 7 anys de presó i la Generalitat 5 i mig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: