Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setena edició del Big Draw torna a omplir Vilafranca d’activitat artística

Un any més, amb la col·laboració de col·lectius d’artistes i centres formatius, s’ha volgut acostar l’art al carrer i a la ciutadania oferint la possibilitat de participar en els diferents tallers.

Diferents espais del centre de la vila es van tornar a omplir dissabte a la tarda de famílies per participar en una nova edició del Big Draw, que organitzat des de la regidoria de Cultura de l’ajuntament de Vilafranca compta amb la col·laboració de diferents entitats i col·lectius que es dediquen a la il·lustració i les arts gràfiques.

Des de l’Ajuntament, la regidora d’Educació Xell Montserrat comentava que estaven molt satisfets de la participació i del que suposa aquesta activitat d’oportunitat formativa.

‘Torna el color’, el lema d’enguany, feia referència al que representa de reprendre l’activitat i la normalitat després dels 2 anys de pandèmia. Sílvia Amigó, tècnica del servei de cultura de l’Ajuntament, remarcava aquesta bona acollida i la col·laboració des del primer any d’il·lustradors i artistes de la vila.

Entre els participants, moltes famílies que posaven en valor el fet de poder fer activitats com aquesta al carrer de nou. En Joan Ramon s’hi acostava per primer cop amb la seva família.

Un altre dels participants era en Marc Pajarés, que també hi assistia per primer cop. En el seu cas participava per exemple en un taller on es començava pintant la seva mà.

Per els artistes que participen, la iniciativa també és molt interessant. Intensa, però molt agraïda amb famílies senceres que s’impliquen, com apunta la il·lustradora Eva Sans

Entre 2/4 de 6 de la tarda i fins aproximadament les 8 del vespre es va poder participar de diferents tallers a càrrec del col·lectiu Gargot, l’IES Milà i Fontanals, el Centre d’Expressió Plàstica Zig Zag, l’Escola Municipal d’Art Arsenal i el Petit Taller d’Art.

Uns tallers repartits entre el pati de l’Escorxador, la plaça del Carme, la plaça del Campanar, plaça Jaume I, claustre dels Trinitaris i davant del Palau Baltà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: