Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fleques de Vilafranca se sumen a l’aturada per denunciar l’encariment de preus de l’energia

L’aturada s’ha fet entre les 12:00h i les 12:15h del migdia.

Diverses fleques de Vilafranca s’han sumat a la campanya ‘Sense llum no hi ha pa!’, promoguda per la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequeres, on es demanava a totes les fleques de Catalunya que apaguessin la llum dels seus establiments durant 15 minuts avui divendres amb l’objectiu de denunciar l’encariment de preus de l’energia i les matèries primeres.

Més enllà dels forns de pa, també alguns comerços s’han sumat a l’aturada amb l’objectiu alertar del «risc accelerat de desaparició del comerç de proximitat i instar les administracions a prendre mesures immediates, reals i efectives per reduir els costos energètics, i garantir així la viabilitat del comerç tradicional i de proximitat».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: