Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival Batecs celebra la seva primera edició a Font-rubí el dissabte 29 d’octubre

El Festival Batecs celebra la seva primera edició a Font-rubí el dissabte 29 d’octubre

Entre els participants hi ha l’artista Eulàlia Valldosera, els fotògrafs Carlaina Fahle i Roger Velàzquez o el músic Biel Harper.

Es tracta d’un festival que maridarà art i natura, dins d’un escenari insòlit, amb la participació de més de 35 artistes penedesencs que portaran al bosc diferents disciplines, com la dansa, fotografia, dibuix, ceràmica, escultura olfactiva, moviment conscient, intervencions paisatgístiques o poesia, entre d’altres.

Durant tot el dia, des de les 11.30h i fins que es pongui el sol, al barri de Montjuïc de Font-rubí, s’hi realitzaran itineraris artístics, tallers, exposicions, art en procés i actuacions. També hi haurà un espai infantil i actuacions en viu.

El Festival Batecs està obert al públic, no requereix d’entrada i es finança a través de taquilla inversa. També s’hi podrà dinar, sota inscripció prèvia, enviant un correu electrònic abans del dimecres que ve a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: