Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza una campanya d’assessorament energètic personalitzat a Vilafranca

Avui comença la Setmana de l’Energia.

Coincidint amb aquest inici, l’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa una campanya d’assessorament energètic personalitzat per ajudar la ciutadania en temes de contractació dels subministraments energètics i mesures d’estalvi, atès que es preveu un hivern complicat a causa de l’escalada dels preus dels subministraments energètics.
Aquest suport s’oferirà presencialment els dilluns, amb cita prèvia, de les 11h a les 14h, fins a finals d’any, i es pot sol·licitar a través del correu electrònic .
Alguns dels serveis que s’ofereixen en aquest punt informatiu són la interpretació de factures energètiques, la informació sobre tarifes, de possibilitats d’optimització de potències contractades i sol·licitud del bo social. També s’informa de les mesures que milloren l’eficiència energètica i el confort a la llar a través de pautes de comportament que permeten estalviar energia a la llar, o sobre la implementació de les energies renovables a les llars, com ara instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum individual o col·lectiu, així com assessorament sobre els permisos i tràmits relacionats. D’altra banda, en el marc de la Setmana de l’Energia, s’han programat diverses xerrades enfocades a l’estalvi energètic i a la promoció de les energies renovables. La primera d’aquestes xerrades tindrà lloc aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre a l’Escorxador. Sota el títol d’’Estalviar energia rehabilitant habitatges. Línies d’ajut existents’. També s’han programat diversos Tallers d’estalvi energètic i una xerrada sobre Transició Energètica adreçada a empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: