Diumenge, 21 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Els subministraments de l’energia a la llar’ centre una xerrada dins la Setmana de l’Energia

Una xerrada taller sobre els subministraments d’energia a la llar ha donat continuïtat als actes de la Setmana de l’Energia a Vilafranca.

Amb el lema ‘Tu tens l’energia, tu tens el poder!’ de la Setmana Europea de l’Energia, l’Ajuntament de Vilafranca ha programat diverses activitats aquests dies per conscienciar, tant les empreses com la ciutadania sobre les noves regulacions en energia solar fotovoltaica, així com sobre possibles solucions d’estalvi i eficiència energètica.

Un d’aquests actes tenia lloc dijous a la tarda a l’Associació de Veïns de la Girada i consistia en una xerrada-taller anomenada ‘Els subministraments de l’energia a la llar’. L’objectiu de la sessió era poder conèixer avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments, accions per reduir la factura i per beneficiar-se dels possibles descomptes existents per diferents col·lectius.

La sessió també va servir per informar sobre les diferents alternatives que existeixen a les empreses subministradores convencionals.

Els actes de la Setmana de l’Energia continuaran a l’Escorxador, dimarts a les set de la tarda, amb una xerrada per conèixer de primera mà les opcions de generació d’autoconsum energètic, la nova regulació existent i els descomptes que hi ha actualment per la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques. La sessió comptarà amb la intervenció del Gremi d’Instal·ladors de l’Alt Penedès. Les activitats finalitzaran a l’edifici de l’Enològica amb una sessió adreçada a les indústries per tal de facilitar l’estalvi energètic, que es farà el 26 de juny.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

17:00
Mites de la cançó
La cançó la balla
18:30
Musical
Selecció de música variada
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

17:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
18:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
18:30
Festa Major dels Monjos
Ball de lluïment

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: