Dijous, 21 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Els subministraments de l’energia a la llar’ centre una xerrada dins la Setmana de l’Energia

Una xerrada taller sobre els subministraments d’energia a la llar ha donat continuïtat als actes de la Setmana de l’Energia a Vilafranca.

Amb el lema ‘Tu tens l’energia, tu tens el poder!’ de la Setmana Europea de l’Energia, l’Ajuntament de Vilafranca ha programat diverses activitats aquests dies per conscienciar, tant les empreses com la ciutadania sobre les noves regulacions en energia solar fotovoltaica, així com sobre possibles solucions d’estalvi i eficiència energètica.

Un d’aquests actes tenia lloc dijous a la tarda a l’Associació de Veïns de la Girada i consistia en una xerrada-taller anomenada ‘Els subministraments de l’energia a la llar’. L’objectiu de la sessió era poder conèixer avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments, accions per reduir la factura i per beneficiar-se dels possibles descomptes existents per diferents col·lectius.

La sessió també va servir per informar sobre les diferents alternatives que existeixen a les empreses subministradores convencionals.

Els actes de la Setmana de l’Energia continuaran a l’Escorxador, dimarts a les set de la tarda, amb una xerrada per conèixer de primera mà les opcions de generació d’autoconsum energètic, la nova regulació existent i els descomptes que hi ha actualment per la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques. La sessió comptarà amb la intervenció del Gremi d’Instal·ladors de l’Alt Penedès. Les activitats finalitzaran a l’edifici de l’Enològica amb una sessió adreçada a les indústries per tal de facilitar l’estalvi energètic, que es farà el 26 de juny.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock
22:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

20:30
Esport comarcal
Hoquei. Noia - Palafrugell
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: