Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han ofert el trofeu de guanyadors del Concurs al president de la Generalitat

A banda del trofeu com a guanyadors del Concurs, els Castellers de Vilafranca van entregar al president Aragonès una fotografia del pilar de 9 amb folre, manilles i puntals carregat per Tots Sants.

Aquest dimecres a la tarda una delegació dels Castellers de Vilafranca ha estat rebuda al Palau de la Generalitat, on han ofert al president Pere Aragonès el trofeu de guanyadors de l’edició d’aquest 2022 del Concurs de Castells de Tarragona.

Encapçalats per el president de la colla, Carles Mata, i el cap de colla, Sisco Benet, els Verds han aprofitat també per fer entrega al president Aragonès d’una fotografia del pilar de 9 amb folre, manilles i puntals que van carregar per Tots Sants a la plaça de la Vila de Vilafranca.

El president Aragonès ha fet un reconeixement explicit a la canalla que puja als castells, i a l’exemple de treball en equip i inclusiu que representa el fet casteller i que s’exporta més enllà de Catalunya.

Per la seva banda, el president dels Castellers de Vilafranca, Carles Mata, remarcava la feina que s’ha fet al món casteller per recuperar-se dels dos anys de pandèmia. I en el cas concret dels Verds apuntant també que de cara a la propera temporada en que faran 75 anys volen continuar superant-se i sumant nous reptes.

Després d’una fotografia de grup amb el president Aragonès i el trofeu del Concurs de Castells, l’acte va finalitzar amb un pilar de cinc que els Castellers de Vilafranca van alçar al Palau de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: