Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola municipal d’art Arsenal tanca el seu 50è aniversari amb una exposició als Trinitaris

L’exposició ‘Som Arsenal’ repassa els 50 anys de l’escola, i es podrà visitar fins el 14 octubre a la sala i el claustre dels Trinitaris.

Aquest dijous al vespre es feia el darrer dels actes de celebració del cinquantè aniversari de l’Arsenal amb la inauguració institucional de l’exposició ‘Som Arsenal’. Una mostra on es repassa la història del centre, i es fa un reconeixement a les persones, institucions, empreses i entitats que han donat vida a l’escola al llarg d’aquestes cinc dècades. El director de l’Arsenal, Albert Abella, es mostrava satisfet d’aquest acte de cloenda.

Un acte on hi eren tant la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Xell Montserrat, com l’alcalde Pere Regull. Ambdós posaven en valor la llarga trajectòria del centre. Xell Montserrat destacava també la satisfacció de poder comptar a Vilafranca amb una escola de prestigi com l’Arsenal.

De la seva banda, Pere Regull recordava que l’any 2014 es va viure un moment crucial per la continuïtat de l’Arsenal, i que es va fer una aposta ferma per mantenir un centre de referència a nivell de tot Catalunya.

Una mostra del prestigi del centre és que dels 200 alumnes que acull, prop d’un 30% són de fora de la comarca. L’exposició que tanca aquest 50è aniversari es podrà visitar fins el 14 octubre a la sala i el claustre dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: