Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat invertirà al Penedès 18 M€ provinents dels fons europeus Next Generation

La inversió es destinarà a fer actuacions de reforma en centres escolars i d’assistència primària de la vegueria.

Les obres hauran d’estar finalitzades el desembre del 2023. L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar els espais des dels quals l’administració presta els seus serveis i, en el cas de les escoles, estalviar energia i dotar l’alumnat d’uns equipaments confortables i de qualitat que els facin més fàcil l’aprenentatge.
Entre els projectes més destacats, cal remarcar la construcció de les escoles Teresa Godes, a El Montmell, i Jacint Verdaguer, a La Granada, per 2,6 milions i 4,6 milions, respectivament, i l’ampliació de l’Escola Castell d’Òdena, que té un cost previst de 3,1 milions d’euros. També es faran obres de rehabilitació als centres d’assistència primària de Sitges i Vilanova del Camí i a 21 instituts i escoles de la vegueria, que inclouen actuacions adreçades a reduir el consum energètic dels centres, com ara la millora dels tancaments o dels sistemes de calefacció i il·luminació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: