Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acord de pressupostos contempla la inversió de 880.000€ a la comissaria dels Mossos

El portaveu d’ERC a Vilafranca, Pere Sàbat, ha fet balanç aquest matí de l’acord pels pressupostos de la Generalitat al qual han arribat el govern i el PSC.

Tot i lamentar que les negociacions s’hagin allargat tant en el temps, Sàbat entén aquest acord com a positiu en el sentit que «aporta solucions i respostes a les necessitats, reptes i incerteses» que tenim en aquests moments. D’entrada perquè, segons Sàbat, els pressupostos «posaran l’accelerador al desplegament de la Vegueria». Però també perquè contemplen inversions importants en àmbits com la seguretat, la salut i l’habitatge. En matèria de seguretat, Sàbat ha explicat que es preveu una inversió de 880.000€ provinents de fons europeus per a reformar i modernitzar la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilafranca.

El portaveu d’ERC ha recordat altres inversions previstes com l’1’6 milions d’euros per a 36 pisos de protecció oficial al carrer Glòria Lasso o el pla de millora de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. En l’àmbit de les infraestructures, Sàbat ha destacat especialment la possibilitat de fer arribar les línies de rodalies R8 i RT2 a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: