Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grau d’Infermeria de la URV a Vilafranca comença el curs amb un acte institucional

El rector de la Rovira i Virgili, acompanyat de la degana de la Facultat d’Infermeria i l’alcalde de Vilafranca, han inaugurat aquest primer curs universitari a la capital de l’Alt Penedès.

Un acte institucional amb el rector de la Rovira i Virgili, Josep Pallarès, la degana de la Facultat d’Infermeria, Dolors Burjalés, i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha servit per encetar el primer curs universitari a Vilafranca. Tots tres s’han felicitat d’haver pogut assolir l’anhelada arribada dels estudis universitaris a la capital de l’Alt Penedès.

L’edifici de l’Enològica acull les aules, els laboratoris i els espais administratius d’aquesta facultat, que a partir de dilluns ja impartirà les primers classes. Divendres al matí, abans de l’acte institucional, s’ha fet una visita a les instal·lacions que ha permès comprovar que tot està preparant per acollir l’activitat docent. Una bona part dels alumnes que cursaran primer han participat d’aquesta visita i han pogut veure ja el material que estrenaran a partir de dilluns. Una visita en que també hi eren representants del sector sanitari de Vilafranca i comarca, i dels diferents grups polítics vilafranquins.

Pere Regull no amagava la seva satisfacció per haver aconseguit finalment que Vilafranca sigui ciutat universitària, i recordava que es tractava d’un primer pas que ha de permetre continuar avançant en aquest camí.

De la seva banda, el rector de la Universitat també es mostrava satisfet d’haver assolit aquest objectiu, que explicava lliga amb els seus principis fundacionals de fer arribar formació universitària a les comarques meridionals. Apuntava que ara caldrà continuar treballant per seguir implementant aquesta formació a Vilafranca i comarca.

Finalment la degana de la Facultat d’Infermeria, Dolors Burjalés, comentava que les sensacions són molt positives, i que tot és a punt per tal de començar dilluns les classes.

Des de la facultat es posava en valor també la col·laboració i les sinergies que s’han establert amb el sector sanitari de Vilafranca i comarca, i que permetrà que els alumnes de primer ja puguin fer pràctiques en 11 entitats diferents.

Amb l’acte d’aquest divendres s’ha engegat oficialment aquest curs 2022-2023 de la primera promoció del grau d’Infermeria a la seu de Vilafranca de la URV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: