Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat Penedès-Garraf i ASENCAT signen un conveni per al foment de l’emprenedoria

La Mancomunitat Penedès-Garraf i ASENCAT signen un conveni per al foment de l’emprenedoria

D’aquesta manera, la Mancomunitat recorre al valor afegit que aporten organitzacions com l’Associació de Sèniors de Catalunya per a l’Orientació del Talent Emprenedor.

El president de la Mancomunitat, Sergi Vallès, i el president de l’Associació de Sèniors de Catalunya per a l’Orientació del Talent Emprenedor (ASENCAT), Francesc Turró, han signat recentment un conveni de col·laboració per enfortir i oferir més eines a les persones emprenedores del territori.

La Mancomunitat, mitjançant el Servei d’Iniciatives Econòmiques, treballa per establir aliances i acords de col·laboració que complementin la tasca d’orientació i acompanyament que realitza als emprenedors del territori i ampliar així els seus programes de suport i orientació als projectes empresarials.

Amb aquest objectiu, la Mancomunitat recorre al valor afegit que aporten organitzacions com ASENCAT, que agrupa professionals de tots els sectors de l’economia que, havent finalitzat la seva dedicació professional, desitgen aportar la seva experiència de gestió empresarial voluntàriament a emprenedors, autònoms i petites empreses. Per accedir en aquest recurs només cal contactar amb el Servei d’Iniciatives Econòmiques, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al telèfon 93 810 06 98 o bé al correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: