Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

39 artistes i 750 obres avalen la nova etapa de Firart

Trenta-nou artistes, més de la meitat dones i un 80% del Penedès, han pres part en aquesta edició i hi han exposat 750 obres, 218 de les quals s’han venut durant els dies de la fira.

La fira d’art de petit format Firart, que aquest any ha encetat una nova etapa sota la direcció de les artistes vilafranquines Cristina Gallardo i Joana Salvadó ha tancat aquesta 33a edició amb un èxit de participació i de públic.
Aquest any s’ha notat un interès especial del públic més jove a l’hora d’adquirir obres. Les responsables de Firart, s’han mostrat molt satisfetes amb l’acollida que ha tingut la mostra i han destacat que, tant el públic com els artistes, han encaixat molt bé els canvis introduïts en aquesta nova etapa, com la substitució de la tradicional subhasta d’obres per un sorteig del que es van vendre 555 butlletes. Els guanyadors van poder escollir l’obra que s’enduien a casa. La nova proposta de sorteig, que el dia 1 de setembre va omplir la platea del teatre Casal, va ser molt ben acollida pel públic gràcies al seu caire popular i participatiu.
Pel que fa a les disciplines artístiques presents al Firart’22, també ha tingut molt bona acollida la incorporació de la ceràmica, la joieria i l’escultura, tot i que les obres predominants han estat la pintura, la il·lustració, el gravat i la fotografia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: