Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vídeo promocional de la Cursa de Sant Fèlix que tindrà lloc dissabte 20 d’agost

Els administradors fan una crida a la participació d’aquest acte previ a la Festa Major, amb recorregut que es pot fer caminant o corrent, i que té dues distàncies 2 o 4 quilòmetres.

La Cursa de Sant Fèlix es celebra aquest dissabte 20 d’agost a partir tres quarts de nou. Els administradors han decidit fer un vídeo promocional per les xarxes socials per promoure la cursa i recordar a la població vilafranquina que encara hi ha temps per apuntar-se, fins al mateix dia de la celebració.

L’administradora Mariona Gusí ha explicat que és un cap de setmana complicat, ja que és l’últim cap de setmana abans de la Festa Major i la gent és fora. S’esperaven 400 inscripcions i hi ha un centenar, pel que volen engrescar gent de tots els públics perquè s’apuntin, ja que es pot fer de totes les modalitats possibles.

La cursa constarà d’una de 2km o dues de 4km, tenint el tret de sortida a la Plaça Jaume I i amb un preu per inscripció de 6 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: