Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors intentaran recol·locar alguns dels concerts anul·lats la nit del 31

El primer concert que es reprograma és el dels 31Fam, que tocaran, en principi, a les 23h a l’escenari de la Rambla de Sant Francesc i precediran les actuacions ja previstes de Bandau i La Fúmiga.

Aquesta afectació va obligar els administradors, aconsellats pels tècnics responsables de les instal·lacions, a suspendre la majoria de concerts previstos per la nit.

En primer lloc es van suspendre els actes que s’havien de celebrar a la zona esportiva, una de les més afectades per l’esclafit, i on havia d’actuar un dels grups més esperats de la nit, 31Fam. I, finalment, es van suspendre també els concerts que s’havien de fer a la Rambla, amb Pony Pisador i Ladilla Rusa. Sí que es va poder fer el concert de Cesk Freixas, reubicat al Casal.

Els administradors van intentar recuperar els equips però no va ser possible. I tampoc hi havia marge per llogar equips nous. El que s’intentarà és reprogramar en els propers dies alguns dels concerts anul·lats.

El primer concert que es reprograma és el dels 31Fam, que tocaran en principi a les 23h a l’escenari de la Rambla de Sant Francesc. D’aquesta manera, 31Fam s’uneix als concerts ja programats de Bandau i La Fúmiga al mateix escenari.

L’actuació de Els Magnífics, prevista per la 1.30h, es farà a la part coberta del pavelló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: