Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC intensifica la presència al carrer per Festa Major per promocionar l’acte de la Diada

El grup local de l’Assemblea Nacional Catalana a Vilafranca posa a la venda les samarretes de l’Assemblea.

També marxandatge i tiquets per viatjar en autobús a l’acte central que s’organitzarà l’11 de setembre a Barcelona. L’objectiu de la manifestació serà sacsejar les consciències dels partits polítics independentistes.

Es muntaran parades el dissabte al matí a la plaça Penedès, aquest diumenge, a la tarda a la plaça Sant Joan. També per festa major, els dies 30 i 31 d’agost, al matí a la rambla de Nostra Senyora, i l’1 de setembre, a la tarda a la plaça de Sant Joan. Desprès de la festa també es munatrà padara les tardes del dies 7, 8, 9 i 10 de setembre, també a la plaça de Sant Joan.
El preu dels tiquets per l’autobus serà de 13 euros, i es podran adquirir també al forn Mitjans de la Plaça de la Vila, Ca la Madrona, l’Estanc Solsona, la llibreria L’Odissea i Autocars Vendrell.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: